AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutlara doğru uçmak

Kahve falında bulutlara doğru uçmak

Kahve falında bulutlara doğru uçmak işlerin açılacağına, kazancının yerine gelmesine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, çok büyük adımlar atacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulutlara doğru uçmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmalı, yeni yerler görmeli, seyahat etmeli veya yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Kahve falında bulutlara doğru uçmak mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, büyük bir makama geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzüne doğru uçmak güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, planların sarkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize doğru uçmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına işaret eder.

Kahve falında göğe doğru uçmak özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına yorulur.

Kahve falında yukarı doğru uçmak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havaya doğru uçmak hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında güneşe doğru uçmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalettir.

Kahve falında camiye doğru uçmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir