AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine silah doğrultmak

Kahve falında birine silah doğrultmak

Kahve falında birine silah doğrultmak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, geriye doğru gideceğine, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine silah doğrultmak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında birine silah doğrultmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine inanılır.

Kahve falında üzerine silah doğrultmak çok büyük bir üzüntü duyacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında silah doğrultmak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında birine silah doğrulttuğunu görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin silah doğrulttuğunu görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalettir.

Kahve falında silah doğrulttuğunu görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığa doğru gitmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, bolluk içinde yaşamaya delalet eder.

Kahve falında yukarı doğru uçmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir