AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize doğru yürümek

Kahve falında denize doğru yürümek

Kahve falında denize doğru yürümek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, güzel zamanlar geçireceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına delalettir.

Kahve falında denize doğru yürümek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, taşınma, dekorasyon ya da tadilat türünde işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz.

Kahve falında denize doğru yürümek konforlu ve rahat hale geleceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşe doğru yürümek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına yorulur.

Kahve falında güneşe doğru yürümek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında karanlığa doğru yürümek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine alamet eder.

Kahve falında yukarıya doğru yürümek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağa doğru yürümek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine inanılır.

Kahve falında camiye doğru yürümek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ormana doğru yürümek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir