AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine silah atmak

Kahve falında birine silah atmak

Kahve falında birine silah atmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına delalet eder.

Kahve falında birine silah atmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her alandaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında havaya silah atmak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında birine silah atmak kazancını günden güne daha da arttıracağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahı suya atmak sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında silah atmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında silahı denize atmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında silahı yere atmak çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize silah atmak hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına delalettir.

Kahve falında düğünde silah atmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir