AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sığınmak

Kahve falında birine sığınmak

Kahve falında birine sığınmak hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, kasasının ağırlaşacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birine sığınmak gördüyseniz:

  • Aklınızdakinin çok dışında, belli yaklaşımlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilecek bir çözüm veya seçenek yüzünü gösterebilir.

Kahve falında camiye sığındığını görmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiye sığınmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin evine sığınmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaçarken camiye sığınmak aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiliseye sığınmak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mağaraya sığınmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında karakola sığınmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet eder.

Kahve falında bir eve sığınmak kendini dinine daha fazla vereceğine, kız çocuğunun olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir