AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiliseye sığınmak

Kahve falında kiliseye sığınmak

Kahve falında kiliseye sığınmak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, bereketin artacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kiliseye sığınmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz beklenmedik bir noktaya gelebilir.

Kahve falında kiliseye sığınmak kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına işarettir.

Kahve falında birine sığınmak sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında eve sığınmak zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında yağmurdan sığınmak borçlanıp, hasta olacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında camiye sığındığını görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, aşkının da kalıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında bir yere sığınmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına yorulur.

Kahve falında kaçarken camiye sığınmak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında polise sığınmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir