AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye sığınmak

Kahve falında camiye sığınmak

Kahve falında camiye sığınmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, sonuçtan memnun kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiye sığınmak gördüyseniz:

  • Diğerlerini değiştirmeye çalışmak yerine kendinizi değiştirmeye veya kişisel gelişim çalışmalarına eğilmeniz daha yararlı sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında camiye sığınmak huzura ve rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında kaçarken camiye sığınmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camiye sığındığını görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kiliseye sığınmak insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karakola sığınmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine inanılır.

Kahve falında yağmurdan sığınmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polise sığınmak kazalardan, belalardan korunacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere sığınmak her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir