AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye sığındığını görmek

Kahve falında camiye sığındığını görmek

Kahve falında camiye sığındığını görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camiye sığındığını gördüyseniz:

  • Gözünüz kulağınız açık olsun.

Kahve falında camiye sığınmak dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, rahat bir hayat sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaçarken camiye sığınmak başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camiye sığındığını görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında yağmurdan sığınmak eşinden yana huzurlu olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında eve sığınmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına delalet eder.

Kahve falında bir yere sığınmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına tabir olunur.

Kahve falında mağaraya sığınmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında birinin evine sığınmak zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, sıkıntıların azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir