AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağaraya sığınmak

Kahve falında mağaraya sığınmak

Kahve falında mağaraya sığınmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, bahtının da çok parlak olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, aniden evlilik kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında mağaraya sığınmak gördüyseniz:

  • Belki sizden biraz daha aktif olmanızı istiyor veya istenildiğinden emin olmayı arzuluyordur.

Kahve falında mağaraya sığınmak atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, uzun süre kendini toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında camiye sığındığını görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir eve sığınmak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, her şeyin yenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin evine sığınmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalet eder.

Kahve falında polise sığınmak kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kederden ve stresten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bir yere sığınmak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, başarıları ile tanınacağına inanılır.

Kahve falında karakola sığınmak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında birine sığınmak kafasının rahat edeceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir