AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçarken camiye sığınmak

Kahve falında kaçarken camiye sığınmak

Kahve falında kaçarken camiye sığınmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, nasiplerini alacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, kişinin şansının artacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kaçarken camiye sığınmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya ilişkilerinizi kuvvetlendirmek istediğiniz kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında kaçarken camiye sığınmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalettir.

Kahve falında camiye sığındığını görmek hatadan dolayı zarar edeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiye sığınmak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, mal edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mağaraya sığınmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karakola sığınmak yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin evine sığınmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında polise sığınmak ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında yağmurdan sığınmak anne babanın bu sayede mutlu olacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir