AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir eve sığınmak

Kahve falında bir eve sığınmak

Kahve falında bir eve sığınmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir eve sığınmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya size kendinizi yetersiz hissettirmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir eve sığınmak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında eve sığınmak kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında birine sığınmak mal ve mülkün telafi edileceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kiliseye sığınmak yaptığı işlerin günbegün artacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camiye sığınmak manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir yere sığınmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polise sığınmak maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin evine sığınmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir