AnaSayfa / Genel / Kahve falında salavatla selamlaşmak

Kahve falında salavatla selamlaşmak

Kahve falında salavatla selamlaşmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında salavatla selamlaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin onlara öfkelenmeye ya da tavır almaya başladığınızı anlamasını sağlamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında salavat getirerek selamlaşmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salavatla selamlaşmak büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle salavat getirmek dinde bilginleşeceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine delalet eder.

Kahve falında salavat yazmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine delalettir.

Kahve falında birisiyle salavatlaşmak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine yorulur.

Kahve falında birisiyle salavat getirmek mutluluğunun zedeleneceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında toplu salavat getirmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında salavat etmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir