AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine selam vermek

Kahve falında birine selam vermek

Kahve falında birine selam vermek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, çabalarının boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında birine selam vermek gördüyseniz:

  • Kuvvetinizin farkındasınız.

Kahve falında ölüye selam söylemek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında salavatla selamlaşmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker selamı görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta selam vermek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında herkese selam vermek umduğunu bulamayacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine işaret eder.

Kahve falında düşmana selam vermek giderileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine delalettir.

Kahve falında selam almak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında topluluğa selam vermek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sıkıntılar son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir