AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazdan sonra selam vermek

Kahve falında namazdan sonra selam vermek

Kahve falında namazdan sonra selam vermek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namazdan sonra selam vermek gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında namazdan sonra selam vermek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına yorulur.

Kahve falında namaz kılıp selam vermek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında namazda selam vermek yapılan hataların düzeltileceğine, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere işaret etmektedir.

Kahve falında namaz selamı vermek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında namaz selam vermek iş hayatında başarılı olmaya, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılarken selam vermek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine delalettir.

Kahve falında namaz kılmak selam vermek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında namazdan sonra tesbih çekmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir