AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle selamlaşmak

Kahve falında ölmüş biriyle selamlaşmak

Kahve falında ölmüş biriyle selamlaşmak eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Fikirleriniz konusunda ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında ölü birinden selam almak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında salavatla selamlaşmak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine tabir olunur.

Kahve falında ölülerle selamlaşmak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birine selam vermek eşi ile problemler yaşayacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin selamını almak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun biriyle selamlaşmak yeni bir hayata başlayacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komutana selam vermek beklenilen takdiri alacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine inanılır.

Kahve falında birisine selam vermek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, seyahatlere katılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir