AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sarılarak uyuduğunu görmek

Kahve falında birine sarılarak uyuduğunu görmek

Kahve falında birine sarılarak uyuduğunu görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kazancın her daim artacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Kahve falında birine sarılarak uyuduğunu gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere katılma, iletişim ağınızı güçlendirme şansını doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında erkeğe sarılarak uyumak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşına sarılıp uyumak kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle sarılıp uyumak haksızlıklara maruz kalınacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle sarılıp uyumak ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında sarılmak uyumak kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp uyumak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyuduğunu görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına inanılır.

Kahve falında sarılıp uyumak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir