AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle sarılıp uyumak

Kahve falında biriyle sarılıp uyumak

Kahve falında biriyle sarılıp uyumak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde ortaya çıkabilecek duyguları diplomatik şekilde yönlendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında bir erkekle sarılarak uyumak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle sarılarak uyumak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, varolan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğe sarılıp uyumak evde dinlenmek zorunda olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine sarılarak uyumak atılan adımların boşa gideceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliye sarılıp uyumak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında eşine sarılıp uyumak sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, yeni bir eve sahip olacağına yorulur.

Kahve falında birine sarılıp uyumak zahmete ve çileye düşeceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sarılıp uyumak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir