AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına sarılıp uyumak

Kahve falında arkadaşına sarılıp uyumak

Kahve falında arkadaşına sarılıp uyumak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, sıkıntı yaşanacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, hayal kırıklığına, ortaklıkların bozulacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşına sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan olumlu gelişmeler yaşanabilir veya geleceği parlak yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşına sarılıp uyumak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğine sarılarak uyumak kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliye sarılıp uyumak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğe sarılıp uyumak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, iş yeri sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğe sarılarak uyumak aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle sarılıp uyumak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında birine sarılıp uyuduğunu görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında birbirine sarılarak uyumak kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, evlatlarından memnun olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir