AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle sarılıp uyumak

Kahve falında sevdiğinle sarılıp uyumak

Kahve falında sevdiğinle sarılıp uyumak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, ele geçen kazancın artacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, birçok iş teklifi alınacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Ya da farklı felsefelere veya konulara ilgi duymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinle sarılıp uyumak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyuduğunu görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle sarılarak uyumak iyileşeceğine, ferahlayacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyumak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine sarılarak uyumak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında birine sarılarak uyuduğunu görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılarak uyumak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına alamet eder.

Kahve falında birine sarılarak uyumak imza ve söz yetkisi edineceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir