AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılmak uyumak

Kahve falında sarılmak uyumak

Kahve falında sarılmak uyumak sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarılmak uyumak gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi engelleyen kişiler olabilir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılarak uyumak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle sarılıp uyumak keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, para sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında birbirine sarılarak uyumak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp uyuduğunu görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiline sarılarak uyumak şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında sarılmak uyumak mal ve mülkün telafi edileceğine, muradının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında birine sarılıp uyuduğunu görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp uyumak aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir