AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılıp uyumak

Kahve falında sarılıp uyumak

Kahve falında sarılıp uyumak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, önemli işler yapacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, yeniden can bulacağına alamet eder.

Kahve falında sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var veya sevdiğiniz kişilerle zaman geçirebilir, seyahatlere çıkabilir ya da önemli bir kişiyle program yapabilirsiniz.

Kahve falında erkeğe sarılarak uyumak çok zor şeylerle karşılaşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılarak uyumak işlerinde başarı elde edeceğine, ilim irfan öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp uyumak bekar ise evleneceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle sarılarak uyumak etrafına güzel insanların dolacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşına sarılıp uyumak sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle sarılıp uyumak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiline sarılarak uyumak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, iyiliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliye sarılıp uyumak onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir