AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye sarılıp uyumak

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp uyumak

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp uyumak kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, yaşamına bakacağına, yeni adımlar atacağına, işin düzeltileceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, günahlarının affedileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular istediğiniz yönde ilerlemeyebilir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp uyumak ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, işiyle nam salacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye sarılarak uyumak makamını garantileyeceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiline sarılarak uyumak tabiri caizse ağız tadından olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp uyumak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılarak uyumak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiline sarılıp uyumak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle sarılarak uyumak hayırlı bir kısmetle tanışacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp uyumak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir