AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine sarılıp uyuduğunu görmek

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyuduğunu görmek

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyuduğunu görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, çıkış yolları bulacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyuduğunu gördüyseniz:

  • Yetiştirilmeyen veya eksik tamamlanan işler nedeniyle eleştiri alabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinle sarılarak uyumak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle sarılıp uyumak eline yüklü miktarda para geçeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyuduğunu görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılarak uyumak zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyumak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle sarılarak uyumak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle sarılıp uyumak gayrimenkul işine girip zengin olacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp uyumak işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, huzur içinde yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir