AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakız verdiğini görmek

Kahve falında sakız verdiğini görmek

Kahve falında sakız verdiğini görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, rütbe alacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakız verdiğini gördüyseniz:

  • Tarafsızlığınızı yitirmeyin.

Kahve falında birinin sakız verdiğini görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, itibarını zedeleyeceğine inanılır.

Kahve falında sakız verdiğini görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birine sakız verdiğini görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına alamet eder.

Kahve falında damla sakızı görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sakız patlatmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında şeker sakız görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında beyaz sakız görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına işaret eder.

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir