AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep kuyruğu koparmak

Kahve falında akrep kuyruğu koparmak

Kahve falında akrep kuyruğu koparmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sorunların artacağına delalettir.

Kahve falında akrep kuyruğu koparmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkilemek için para harcama eğiliminiz artıyor olabilir.

Kahve falında akrep kuyruğu koparmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, işlerinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kuyruksuz akrep görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında akrep kuyruğu görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, şansın önünün kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruklu akrep görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yeni bir eve sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruklu elbise görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek kuyruğu görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, hakkıyla kazanca işaret etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu fare görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir