AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruklu akrep görmek

Kahve falında kuyruklu akrep görmek

Kahve falında kuyruklu akrep görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, başarılı bir insan olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kuyruklu akrep gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeler planladığınızdan daha fazla zaman alabilir ya da yorucu olabilir.

Kahve falında kuyruklu akrep görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kuyruksuz akrep görmek hem de zengin biri olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrep kuyruğu koparmak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında akrep kuyruğu görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet eder.

Kahve falında kendinde kuyruk görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek kuyruğuna girmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare kuyruğu yemek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir