AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep kuyruğu görmek

Kahve falında akrep kuyruğu görmek

Kahve falında akrep kuyruğu görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrep kuyruğu gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri haricinde sevindirici bir haber almanız olasıdır.

Kahve falında kuyruksuz akrep görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet eder.

Kahve falında akrep kuyruğu koparmak projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyruklu akrep görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, sorunların bir bir çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında akrep kuyruğu görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık kuyruğu yemek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında inek kuyruğu görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kuyruğu kopmuş balık görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir