AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye pasta yedirmek

Kahve falında sevgiliye pasta yedirmek

Kahve falında sevgiliye pasta yedirmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, talihin yüzlerine güleceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliye pasta yedirmek gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda detaycı olmak olası yanlışların önüne geçebilir.

Kahve falında sevgiliye pasta yedirmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilekli pasta yediğini görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta yediğini görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında çikolatalı pasta yediğini görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işarettir.

Kahve falında pasta börek yediğini görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine pasta yedirmek kazanç kapılarının kapanacağına, zenginlik içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin pasta yediğini görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaş pasta yedirmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir