AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının pasta yediğini görmek

Kahve falında başkasının pasta yediğini görmek

Kahve falında başkasının pasta yediğini görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının pasta yediğini gördüyseniz:

  • Gözünüz kulağınız açık olsun.

Kahve falında birine pasta yedirmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının pasta yediğini görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine işaret eder.

Kahve falında yaş pasta yediğini görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye pasta yedirmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının pasta yediğini görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin pasta yediğini görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına delalet eder.

Kahve falında yaş pasta yedirmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı pasta yediğini görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir