AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruklu elbise görmek

Kahve falında kuyruklu elbise görmek

Kahve falında kuyruklu elbise görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruklu elbise gördüyseniz:

  • Bilgi arayışları, krediler veya maddi yardımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kuyruklu elbise görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında uzun kuyruklu elbise giymek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyruklu elbise giymek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine işarettir.

Kahve falında kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu kedi görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi kuyruğu yemek başarılarının devamlı olacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçları at kuyruğu yapmak kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan kuyruğu koparmak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir