AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağıza parfüm sıkmak

Kahve falında ağıza parfüm sıkmak

Kahve falında ağıza parfüm sıkmak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, elinin darda kalmayacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağıza parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Özür dileme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında ağıza parfüm sıkmak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında üzerine parfüm sıkmak kazancını artıracağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine delalettir.

Kahve falında erkek parfümü sıkmak hastalıkların son bulacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında birine parfüm sıkmak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında eve parfüm sıkmak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kendine parfüm sıkmak başarısının çoğalacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında parfüm sıkmak kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına delalettir.

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak yarınlara bakacağına, çok büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir