AnaSayfa / Genel / Kahve falında oda parfümü sıkmak

Kahve falında oda parfümü sıkmak

Kahve falında oda parfümü sıkmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, hep dinç ve genç kalacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, yeni girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında oda parfümü sıkmak gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında oda parfümü sıkmak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parfüm sıkmak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağıza parfüm sıkmak canın ve malının da her zaman güvende olacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında birine parfüm sıkmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çok parfüm sıkmak hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve parfüm sıkmak her zaman hakkına sahip çıkacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının parfümünü sıkmak adının hiç yok yere lekeleneceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir