AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cinsiyet uzvunu görmek

Kahve falında kendi cinsiyet uzvunu görmek

Kahve falında kendi cinsiyet uzvunu görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, rızkın gittikçe azalacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi cinsiyet uzvunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar özel yaşamınızı renklendirebilir.

Kahve falında kendi cinsiyet uzvunu görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının cinsiyet organını görmek rızkının kesileceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına delalettir.

Kahve falında çift cinsiyetli erkek görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında cinsiyet değiştirmiş insan görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çift cinsiyetli insan görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında kendi cinsiyet organını görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun cinsiyetini görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, inancından ödün vereceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin cinsiyetini ögrenmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir