AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın uzvu görmek

Kahve falında kadın uzvu görmek

Kahve falında kadın uzvu görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, işlerinin karışacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında kadın uzvu gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinize karışan, eleştiren veya şikayet eden kişiler olabilir.

Kahve falında kadının tenasül uzvunu görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadında erkek uzvu görmek isabetli adımlar atılacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında kadın uzvu görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, borçların sonlandırılacağına yorulur.

Kahve falında kadın uzvu yalamak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kadın tenasül uzvu görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının tenasul uzvu görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında babanın uzvunu görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalet eder.

Kahve falında sigara uzatmak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir