AnaSayfa / Genel / Kahve falında papatya demeti görmek

Kahve falında papatya demeti görmek

Kahve falında papatya demeti görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında papatya demeti gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da düzenlemeleri değişebilir.

Kahve falında bir demet papatya görmek işlerine yeni işler katacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında demet papatya görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına yorulur.

Kahve falında papatya demeti görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında demetle çiçek görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, iş güç sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir demet gül görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para demeti görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir demet maydanoz görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, şen kahkahalar atacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı demet gül görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir