AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine mavi boncuk vermek

Kahve falında birine mavi boncuk vermek

Kahve falında birine mavi boncuk vermek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, azap çektiğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine mavi boncuk vermek gördüyseniz:

  • Hayalleriniz sınır tanımıyor.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik takmak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu küpe görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına alamet eder.

Kahve falında mavi boncuklu tesbih görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, itibar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu yüzük görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mavi boncuk kolye görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine mavi boncuk vermek güzel zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında koluna mavi boncuk takmak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine işarettir.

Kahve falında mavi boncuk dağıtmak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir