AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum ve bisküvi görmek

Kahve falında lokum ve bisküvi görmek

Kahve falında lokum ve bisküvi görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, ağız tadına kavuşacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında lokum ve bisküvi gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya meyillisiniz.

Kahve falında lokum bisküvi görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında bisküvi arası lokum görmek dinç kalacağına, daha çok dünya malı edineceğine alamet eder.

Kahve falında lokum ve bisküvi yemek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine alamet eder.

Kahve falında bisküvi ve lokum görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum ve bisküvi görmek gözyaşı dökeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokum bisküvi dağıtmak sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bisküvi lokum görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında lokum bisküvi yemek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir