AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı lokum yemek

Kahve falında çikolatalı lokum yemek

Kahve falında çikolatalı lokum yemek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı lokum yemek gördüyseniz:

  • Bir konuk sizi arıyor.

Kahve falında lokum çikolata yemek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına inanılır.

Kahve falında çikolatalı lokum yemek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata ve lokum görmek kötü kişilere yakın olacağına, bazı operasyonlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında lokum çikolata görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı lokum görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, ekmeğinin bereketleneceğine delalettir.

Kahve falında yeşil lokum yemek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında lokum yemek ve yedirmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına inanılır.

Kahve falında findikli lokum yemek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir