AnaSayfa / Genel / Kahve falında okunmuş lokum görmek

Kahve falında okunmuş lokum görmek

Kahve falında okunmuş lokum görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, hastalığın biteceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında okunmuş lokum gördüyseniz:

  • Bazı konularda motivasyonunuzu yitirebilirsiniz ya da olumsu düşünceleriniz nedeniyle çözülebilecek konuların çözümü zorlaşabilir.

Kahve falında okunmuş lokum yemek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında okunmuş lokum görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına rivayet eder.

Kahve falında lokum yapmak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında lokum yemek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ballı lokum yemek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine alamet eder.

Kahve falında tatlı lokum yemek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine yorulur.

Kahve falında gül lokumu görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında bisküvi arası lokum görmek parasının ve malının artacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir