AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum yiyen birini görmek

Kahve falında lokum yiyen birini görmek

Kahve falında lokum yiyen birini görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, geç de olsa huzura erileceğine delalet eder.

Kahve falında lokum yiyen birini gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı uygulamanıza veya isteklerinizi gerçekleştirmenize olanak tanıyabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz lokum görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında camide lokum yemek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum yiyen birini görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı lokum yemek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı lokum yemek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında şeker lokum görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında lokum yediğini görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum almaya gitmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir