AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine laf sokmak

Kahve falında birine laf sokmak

Kahve falında birine laf sokmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, zamandan da kar edeceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine laf sokmak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında laf sokmak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine laf sokmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet eder.

Kahve falında para lafı duymak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kıza laf atmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalet eder.

Kahve falında lafla kavga etmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına rivayet eder.

Kahve falında laf dalaşı etmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında birine laf vermek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, ticarette başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında laf yemek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir