AnaSayfa / Genel / Kahve falında laf yemek

Kahve falında laf yemek

Kahve falında laf yemek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında laf yemek gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle gelecek planları yapabilirsiniz.

Kahve falında laf yemek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında laf kavgası ettiğini görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle laf dalaşına girmek istediği evde oturacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında erkeklerin laf attığını görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lafzatullah görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin laf attığını görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lafla kavga etmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında laf dinlemek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir