AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kıza laf atmak

Kahve falında bir kıza laf atmak

Kahve falında bir kıza laf atmak hasret çekenlerin birleşeceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kıza laf atmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sosyal açıdan tatmin olabileceğiniz şeyler var.

Kahve falında kıza laf atmak zor günler geçirileceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kıza laf atmak garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine işarettir.

Kahve falında laf atmak çok rahat bir nefes alacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında birine laf atmak rahat rahat yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında laf sokmak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında birine laf sokmak kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında laf işitmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle laf kavgası yapmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir