AnaSayfa / Genel / Kahve falında laf dalaşı etmek

Kahve falında laf dalaşı etmek

Kahve falında laf dalaşı etmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında laf dalaşı etmek gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında laf dalaşı etmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle laf dalaşına girmek en tepkedeki kimse olacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağız dalaşına girmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, her istediğini elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında söz dalaşı etmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, kalp kıracağına işarettir.

Kahve falında söz dalaşına girmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında söz dalaşı yapmak bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağız dalaşı yapmak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek dalaşı görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir