AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurabiye almak

Kahve falında kurabiye almak

Kahve falında kurabiye almak huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, afiyete ereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurabiye almak gördüyseniz:

  • İlerlemek için geçmiş deneyimlerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında tepside kurabiye görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında börek kurabiye görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kurabiye pişirmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş kurabiye görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir tepsi kurabiye görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fındıklı kurabiye görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında tuzlu kurabiye yemek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kurabiye görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir