AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurabiye pasta görmek

Kahve falında kurabiye pasta görmek

Kahve falında kurabiye pasta görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kurabiye pasta gördüyseniz:

  • Yakında pek çok alanda aradığınız destek veya yardımı alabilirsiniz.

Kahve falında kurabiye pasta görmek işlerinin düzeleceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta ve kurabiye görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına delalettir.

Kahve falında cevizli kurabiye görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Kahve falında fındıklı kurabiye görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurabiye aldığını görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına inanılır.

Kahve falında pembe kurabiye görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında unlu kurabiye yemek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kurabiye görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, atılan adımların boşa çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir