AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kına yakmak

Kahve falında birine kına yakmak

Kahve falında birine kına yakmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine kına yakmak gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere bir çok alanda aşırı şanslı olabilirsiniz.

Kahve falında yüzüne kına yakmak gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi eline kına yakmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ele kına yakmak bir sebeple çok zarar göreceğine, kısmetinin açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kına yakmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmaklara kına yakmak kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işarettir.

Kahve falında anneye kına yakmak gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başa kına yakmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir