AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kıbleyi göstermek

Kahve falında birine kıbleyi göstermek

Kahve falında birine kıbleyi göstermek istediklerini elde etmeyi başaracağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine kıbleyi göstermek gördüyseniz:

  • Her şekilde her şey yolunda gideceğe benziyor.

Kahve falında birine kıbleyi göstermek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında kıbleyi göstermek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kıbleyi aramak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıble değiştirmek kazancının bol olacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıbleyi ters görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kıbleyi bulmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kıbleye ters durmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, onu uyaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ters kıble görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir