AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıbleye ters durmak

Kahve falında kıbleye ters durmak

Kahve falında kıbleye ters durmak istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, güzel günlerin yaşanacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kıbleye ters durmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olayların ya da istenmeyen değişikliklerin sizi durdurmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında kıbleyi ters durmak çok sorunlu günler geçireceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kıbleye ters durmak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılmak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ters kıbleye namaz kılmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namazı ters kıblede kılmak oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ters kıble görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılan birini görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, şansının ve bahtının döneceğine işarettir.

Kahve falında kıbleyi ters görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir