AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters kıble görmek

Kahve falında ters kıble görmek

Kahve falında ters kıble görmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, gelirinin de artmayacağına, aksiliklerin son bulacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ters kıble gördüyseniz:

  • Bir çok beklenmedik şeyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ters kıbleye namaz kılmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıbleye ters namaz kılan birini görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, büyük bir işin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ters kıble görmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına tabir olunur.

Kahve falında kıbleyi ters görmek dinine bağlı kalacağına, canlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kıbleye ters durmak atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işarettir.

Kahve falında namazı kıbleye ters kılmak asil kimselerden çıkacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıbleye ters yönde namaz kılmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, parasız kalmaya işaret etmektedir.

Kahve falında kıbleyi ters durmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir